Een reis naar binnen: yoga teacher training

Een Reis naar Binnen: Yoga Teacher Training

Wist je dat 80% van de studenten in onze Teacher Training niet start vanuit het motief om yogadocent te worden?

Ellen: "Precies 13 jaar geleden schreef ik mezelf in voor de Teacher Training bij Yogasite. Worstelend met een onvervulde kinderwens, die me confronteerde met diepere levensvragen: wat is de zin van mijn leven, wie ben ik en wat doe ik hier? Ik had helemaal niet de ambitie om yogales te gaan geven, laat staan om een yogastudio te runnen. Maar de yogalessen die ik volgde, gaven me steeds opnieuw een gevoel van thuiskomen. Ik was nieuwsgierig naar hoe dat werkte en wilde mezelf in deze fase iets geven om mezelf te voeden, mezelf te inspireren. Vanaf het moment dat ik mezelf toestond om dit avontuur aan te gaan, ontvouwde mijn pad zich steeds meer als vanzelf. Lesgeven was voor mij een logisch gevolg van de intense dankbaarheid die ik voel voor de inzichten, groei, vreugde en connectie die de opleiding me hebben gebracht."

We geven graag dit voorbeeld, omdat het zo goed aangeeft dat een Yoga Teacher Training zoveel meer is dan leren hoe je yogales geeft. Boven alles is het een reis naar binnen, een reis om thuis te komen bij je ware zelf. Een avontuur om de essentie van het leven en jouw leven te ontdekken.

Misschien voel je die nieuwsgierigheid naar 'het geheim' van yoga? Misschien loop je vast in de druk van onze huidige maatschappij en wil je het anders voor jezelf? Misschien heb je ook die grote vragen: wie ben ik en wat doe ik hier? Misschien voel je de behoefte om de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel op een dieper niveau te herstellen? Of misschien weet je wel al dat je yogadocent wilt worden en ben je nieuwsgierig naar onze 200H Pralaya Yoga Teacher Training?

In alle gevallen: wees welkom om deel te nemen aan onze informatie-ochtend. Waarin we je vertellen over onze eigen reis. Waarin we je de magie van Pralaya Yoga laten ervaren. Waarin we je uiteraard ook meer vertellen over de opzet van de training, de thema's die aan bod komen en hoe de trainingsdagen en sessies verlopen.

Check onze agenda om te zien wanneer de eerstvolgende informatie sessie is. Of stuur ons even een mailtje.

Liefs,
Ellen

Vorige
Vorige

Vrij van de Imposter in Mij