De Magie van Heling

Nieuwsbrief: De magie van heling.

Hoop houden in donkere tijden. Dat kan soms best een uitdaging zijn, te midden van alle verdrietige dingen die in de wereld gebeuren en de grauwe weken waarin dagen vol regen zich aaneen lijken te rijgen. Misschien heb je er niet zo'n last van, misschien voel je je zo nu en dan een beetje uit evenwicht gebracht en wiebelig.

Geeft niks. Net zoals het niet altijd zomer kan blijven, kan het ook niet altijd zonnig zijn, buiten en in ons hoofd. Alles komt en gaat, net als het ritme van de zee. Aan ons de schone kunst om mee te bewegen met wat er is en onszelf niet te vergeten. Het zijn die kleine dingen, die momenten van goede zelfzorg, die je helpen om bij jezelf te komen, rust te vinden en je geborgen te voelen. Af en toe een uurtje in een warm bad. Een goed ontbijt. Een wandeling om wat extra daglicht te vangen. Fijne mensen om je heen opzoeken. Op je yogamat gaan zitten.

Juist als het stormt (in de wereld of in je hart, of allebei) nodigt de yogamat je uit. Om je spieren te activeren, je levensenergie te laten stromen en te voelen hoe je grondt naarmate je dieper in je lichaam zakt. Op de mat kun je voelen dat je sterk bent. Dat je je jezelf kunt dragen, ook in uitdagende houdingen of wanneer er emoties opkomen.

Voel je welkom om in de Yogasite studio de yogamat en fijn gezelschap op te zoeken. We kijken er naar uit je te verwelkomen.

Namens alle docenten en medewerkers van Yogasite,

Namasté (het licht in mij groet het licht in jou)

Ellen en Joost en Team Yogasite

Vorige
Vorige

Leren leven in je lichaam: yoga bij trauma

Volgende
Volgende

Hoe yoga een goede aanvulling is op de westerse gezondheidszorg